KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separadorWillie Nile & Band + Àcid Úric
Light of Day
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
Joana Serrat
Bill Toms & Phil Brontz
Tremendamente
Manel + Marc Puigdomènech
Ted Russell Kamp & Band
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
 

 


Willie Nile & Band + La Noche del leeds

Willie Nile & Band + La Noche del leeds
07/03/2009 | Rockòdrom | 22:00h | 15€ (anticipada) | 19€ (taquilla)

QUI ÉS WILLIE NILE?

Ja en van tres. I no ens en cansem, tot el contrari, cada vegada tenim ganes de més. Willie Nile és un personatge que captiva. Humil, alegre i comunicatiu fora de l’escenari, quan hi puja es transforma en una autèntica bèstia amb una energia desbordant, un talent increïble... i encara amb més ganes de comunicar-se si això és possible. Així és ell, i per això hem decidit que torni a Balenyà per presentar-nos el seu nou CD Live from the Streets of New York.

La seva carrera va arrencar amb el disc Willie Nile l'any 1980. Ja llavors els crítics el comparaven amb Bob Dylan i Bruce Springsteen. Malauradament la seva qualitat mai ha anat acompanyada del reconeixement que es mereix, tot i que mica en mica ha anat fent-se un forat entre els bons amants de la música. Tot i portar gairebé 30 anys en el negoci musical només ha publicat 6 àlbums d’estudi i dos en directe, però ha sabut convertir cada un d’ells en una autèntica obra mestra imprescindible en qualsevol col·lecció de música.

Enguany ha publicat el seu nou CD Live from the Streets of New York, que estarà presentant durant el mes de març a Espanya. El dia 7 farà la seva única actuació a Catalunya i us aconsellem que no us la perdeu per res del món. Després no digueu que no us hem avisat...

Si voleu una biografia detallada de Willie Nile podeu fer clic aquí, on també podreu comprar els seus CDs i trobareu comentaris de gent que ha vist Willie Nile en directe. Llegiu-ho i no podreu resistir la temptació de venir a Els Hostalets el proper dia 7!

QUI ÉS LA NOCHE DEL LEEDS?

“Honestedat, actitud i fidelitat al rock’n’roll”. Aquesta definició, publicada pel periodista Jordi Sunyer, és la que més s’escau a la noche del Leeds. Amb més de 8 anys de trajectòria ininterrumpuda, el passat mes de novembre van publicar el seu segon cd titulat Pasando Página, la continuació lògica del seu anterior Hay Valor (2003). Té la sonoritat clàssica de banda de rock dels 80 i una producció austera, crua, reforçant la importància de les lletres. Les cançons de la noche del Leeds aborden temàtiques universals: la fragilitat de les circumstàncies vitals, la constant pèrdua d’il·lusions i l’esforç per crear-ne de noves, i l’assumpció de la inevitable necessitat de lluitar per trobar sortides a les trampes del dia a dia.

la noche del Leeds són sens dubte una de les grans bandes ocultes del nostre país. Segurament mai seran el número 1 de les llistes, segurament mai ocuparan les portades de les revistes, segurament mai tindran un reconeixement com es mereixerien... Però tenen el rock’n’roll, viuen el rock'n'roll. Qui necessita la resta?

Si voleu més informació podeu entrar a la seva web: http://www.lanochedelleeds.com/

 

:: Crònica del concert

Ahir a la nit vam poder gaudir d'un excel·lent concert. Des del K.O.K. volem donar les gràcies a tots els qui vau venir fins al Rockòdrom i vau contribuir a crear, una vegada més, una atmosfera especial.

Com sempre fem una crida a tots els qui tingueu fotografies del concert perquè ens les feu arribar, així les podrem compartir amb tots els lectors de la web.

 

:: Els vostres comentaris (0)

COMENTARI:
SIGNATURA:
EMAIL (aquest camp no serà visible):
 
 
 

Estem esperant els vostres comentaris...

 

concerts
 
:: CRÒNICA DEL CONCERT
:: ELS VOSTRES COMENTARIS (0)
:: GALERIA DE FOTOS
La Noche del Leeds

:: GALERIA DE FOTOS
Willie Nile

:: VíDEOS

 

(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 19/07/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks