KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separadorWillie Nile & Band + Àcid Úric
Light of Day
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
Joana Serrat
Bill Toms & Phil Brontz
Tremendamente
Willie Nile & Band + La Noche del leeds
Ted Russell Kamp & Band
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
 

 


Manel + Marc Puigdomènech

Manel + Marc Puigdomènech
09/05/2009 | Sala Rockòdrom | 22:30h | 12€ (anticipada) - 15€ (taquilla)

Els Manel són sense cap mena de dubte el grup revelació de la temporada. El grup es va formar a Barcelona l'any 2005 quan en Guillem Gisbert li va ensenyar al Roger Padilla una cançó. La idea va prosperar i es van incorporar a la formació en Martí Maymó i l'Arnau Vallvé, quedant completat el quartet.

L'explosió de MANEL es va produir gràcies a l'edició del 2007 del concurs Sona 9 on van quedar segons classificats. A partir d'aquí va venir la publicació el 2008 del seu primer treball, Els millors professors europeus, que va convulsionar el mercat català per la seva frescor, les seves lletres i una producció impròpia del treball d'una banda primerenca. Han recollit les millors crítiques i fruit d'això estan fent una extensa i intensa gira de presentació que el proper dia 9 de maig farà parada i fonda a Balenyà.

A tot arreu on toquen pengen el cartell d'entrades exhaurides i per alguna cosa deu ser. No espereu que us ho expliquin i coneixereu, si no la coneixeu ja, una de les bandes més prometedores que hi ha ara mateix al nostre país.

L'any 2007 en Marc Puigdomènech va editar el seu primer treball, titulat Despullat, que ja ens va presentar a l'Ateneu en un memorable concert (trobareu més info aquí).

No és que en Marc hagi tret cap altre treball, la raó que l'haguem tornat a reclamar al nostre escenari és que ha aconseguit quelcom que semblava impossible: fer més bonic allò que ja era preciós. Les cançons que amb l'únic acompanyament de la seva veu i guitarra ens arribaven a l'ànima, ens feien reflexionar, ens feien riure, ens feien plorar... han assolit una nova dimensió encara més rica, encara més profunda, encara més commovedora. I és que el nou vestit que en Marc ha triat per a les seves cançons és a mida, ni massa curt ni massa llarg, el just i necessari per reforçar el contingut i fer que el viatge encara sigui més plaent.

Els músics que en Marc ha triat per aquesta tasca no són gent qualsevol: són bons amics que amb els seus instruments han arrodonit les seves grans composicions. Així doncs sobre l'escenari hi trobareu en Ferran Sardà tocant les percussions, en Dani Molera acariciant els teclats i en Jordi Codina acompanyant amb el baix.

No us perdeu una de les propostes més boniques que hi ha actualment a Osona i, ens atreviríem a dir, al nostre país. Qui avisa...

 

:: Crònica del concert

Un cartell trencador dins la història del KOK, incita a una nit de gala al Rockòdrom.

L’aperitiu: Marc Puigdomènech, vestit amb baix, teclats i percusió.

Marc Puigdomènech Quartet va encetar el ball i va escalfar un escenari, i ens va permetre gaudir de “DESPULLAT”, i d’alguna peça més.

L’envelat està apunt, les postres les serveix: MANEL, el grup barceloní, torna a la comarca d’Osona per presentar el seu treball “Els millors professors europeus”.

Un públic llaminer entregat al màxim, ve amb la lliçó ben apresa! MANEL li toca complir, recórrer a tots els seus recursos. Tots apunt per la festa al nostre embalat particular, taló punta, taló punta i “Ai Dolors!”. Vacances de Setmana Santa o finals de Champion 2009 anem a. “Roma”. S’ensuma l’estiu i tots anem “Al mar!”. Una crítca a la societat “Els guapos són els raros” i a seguir ballant “Dona estrangera”.

Com anell al dit, s’atraveixen com a gent normal a fer un tema que els hi escau d’allò més “Common People”.

El fi de festa arriba i l’ambient berbenero no s’oblida de les corrandes, ens expliquen la fórmula i ens hi atrevim: “Noies, en Gispert és un bon partit, i ens ha costat déu i ajuda portar-el fins aquí! Repetirem els cops que facin falta! Amb esperit bandoler, “una queixa contra la MAT”, el toc homorístic “d’històries de parella, on un prefereix la llengua i l’altre el dit”.

 

:: Els vostres comentaris (0)

COMENTARI:
SIGNATURA:
EMAIL (aquest camp no serà visible):
 
 
 

Estem esperant els vostres comentaris...

 

concerts
 
:: CRÒNICA DEL CONCERT
:: ELS VOSTRES COMENTARIS (0)
:: GALERIA DE FOTOS
Manel

:: GALERIA DE FOTOS
Marc Puigdomènech Quartet

:: VíDEOS 

(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 19/07/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks