KOK KOMISSIÓ ORGANITZADORA DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador20/10/2023 - Steve Wynn
 

 

agenda K.O.K
Steve Wynn
DATA: 20/10/2023
LLOC: Teatre Ateneu

El cantant, guitarrista i compositor americà, STEVE WYNN (The Dream Syndicate, The Baseball Project, Miracle 3 i molts altres projectes), ens visitarà el divendres 20 d’octubre, dins d’una gira per diversos països europeus, ho farà en solitari i en format acústic, en la que repassarà les seves quatre dècades de carrera.

Concert exclusiu a Catalunya!
STEVE WYNN
SOLO ACOUSTIC FALL TOUR
Divendres 20 d’octubre de 2023 a les 21:30 hores
Teatre Ateneu
Els Hostalets de Balenyà

Entrades:
- Anticipades: 16 euros a www.entrapolis.com i al Forn Nou dels Hostalets.
- Taquilla: 20 euros.

L'agenda del K.O.K pretén ser un punt de trobada dels amants de la música, un lloc on tothom pugui trobar i proposar el concert que li agradi. Per tan, si teniu alguna proposta per fer-nos, ompliu el formulari de sota i aquesta quedarà automàticament reflectida a l'agenda. Moltes gràcies per endavant!
INSCRIU UN ACTE A L'AGENDA:
CONCERT*:
LLOC*:
DATA (AAAA/MM/DD)*:
NOM I COGNOMS**:
EMAIL**:
 
Per qüestions de seguretat, cal que entreu el text de la imatge en el requadre de sota. Moltes gràcies!

 

* Els camps marcats amb un * són obligatoris.

** Per poder contrastar el concert entrat, el K.O.K. et demanem el teu nom i cognoms i el correu electrònic per si ens hem de posar en contacte amb tu. Aquestes dades no apareixeran a la web, quedaran en un fitxer protegit propietat del K.O.K.

El K.O.K. es reserva el dret a eliminar qualsevol concert entrat a l'agenda al considerar que no s'ajusta a la finalitat d'aquesta.

 
(c) 2009 - 2023 K.O.K. | Última actualització: 02/10/2023 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks