KOK KOMISSIÓ ORGANITZADORA DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separadorWillie Nile & Band + Àcid Úric
Light of Day
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
Joana Serrat
Bill Toms & Phil Brontz
Manel + Marc Puigdomènech
Willie Nile & Band + La Noche del leeds
Ted Russell Kamp & Band
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
 

 


Tremendamente

Tremendamente
16/10/2009 | Teatre Ateneu | 22:30h | 5€

El proper divendres 16 d’octubre al Teatre Ateneu d’Els Hostalets de Balenyà arriba la proposta del vigatà Dani Rifà, també conegut com a Tremendamente, que ens presentarà el seu nou disc “Soñar bien despierto”. Aquest serà el seu tercer treball, tot i que la seva trjectòria és molt extensa passant per bandes com Neatles Miris o els mítics Calamaros Solamente.

Esperem que a partir de les 10 de la nit la gent arribi ben desperta per compartir el somni que ens ve a presentar. Un disc amb inspiracions personals, rumberes, calmarsenques i illenques. El K.O.K. i Tremendamente aposten en aquesta ocasió per un directe en solitari, una presentació intimista perquè tots ens embarquem en un nou somni. Una oportunitat única per una audiencia única.

I si sou usuaris d'Spotify aquí us posem l'enllaç perquè conegueu la seva discografia: http://open.spotify.com/search/tremendamente

 

:: Crònica del concert

S’obre el teló, guitarra en mà. Presentació tremenda i trepella. Sóns i ressons, bases i ritmes llançats des d’un ordinador. Ja avisava el Sr. Rifà: Nens, no us espanteu! ... al deixar la seva guitarra i comprovar que les notes seguien sonant. Performance acompanyada de dosis d’humor, al pur estil “Eugenio” “ saben aquell que diu… “ i un espontani contestant : Cantaaa!

Envoltat de bons amics, companys i descobridors, va presentar el seu tercer treball al Teatre Ateneu “Soñar bien despierto”, una mescla de diferents estils. “Xalar la la”, “Sal al mar”, “Su hijo es un sol”, “ Sa balada d’en Lucas”. Diversió i frescor, malgrat parlar en moltes ocasions, de sentiments profunds i conflictos interns no gens suplerflus. Improvització per fer de cada cançó, un somni convertit en realitat. El secret, una bona dosi d’humor, ritmes desenadats i melodies alegres. Fins que com en els típics acudits, arriba el moment d’abaixar-se el teló.

 

:: Els vostres comentaris (0)

COMENTARI:
SIGNATURA:
EMAIL (aquest camp no serà visible):
 
 
 

Estem esperant els vostres comentaris...

 

concerts
 
:: CRÒNICA DEL CONCERT
:: ELS VOSTRES COMENTARIS (0)
:: GALERIA DE FOTOS
Tremendamente

:: VíDEOS 

(c) 2009 - 2022 K.O.K. | Última actualització: 04/07/2022 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks