KOK KOMISSIÓ ORGANITZADORA DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador10/09/2016 - WILLIE NILE & American Ban
 


 

agenda K.O.K
WILLIE NILE & American Band
DATA: 10/09/2016
LLOC: L'Ajuda

Dissabte 10 de setembre de 2016.
INICI CONCERT: 22:30h.
Fi de festa amb JULI PIRIS, versions a dojo (Web de Juli Piris)
Concert gratuït, a l'Ajuda.

Si voleu venir a sopar, a partir de les 21:00, butifarrada, la gent del Aplec començarà a servir butifarres cuites al moment amb carbonet d'alzina, podeu agafar el pack, ve amb cervesa o refresc. (Web de l'Aplec de Balenyà).

WILLIE NILE torna als Hostalets i ho fa per presentar el seu nou treball WORLD WAR WILLIE, editat aquest any. Aquesta vegada, per primera vegada, ho farà acompanyat per la seva banda americana:

-JOHNNY PISANO, baix, cors
-ALEX ALEXANDER, batería
-MATT HOGAN, guitarra, cors

El concert s’emmarca dins la gira que farà per diversos països europeus; el dels Hostalets serà l’únic a Catalunya. L’organitzem des de el K.O.K. conjuntament amb l'Aplec de Balenyà per la coincidència de dates amb aquest tradicional esdeveniment i per això hem decidit traslladar-lo a l'aire lliure i portar per primer cop rock americà al santuari de l'Ajuda.

agenda

DATA: // | LLOC:
L'agenda del K.O.K pretén ser un punt de trobada dels amants de la música, un lloc on tothom pugui trobar i proposar el concert que li agradi. Per tan, si teniu alguna proposta per fer-nos, ompliu el formulari de sota i aquesta quedarà automàticament reflectida a l'agenda. Moltes gràcies per endavant!
INSCRIU UN ACTE A L'AGENDA:
CONCERT*:
LLOC*:
DATA (AAAA/MM/DD)*:
NOM I COGNOMS**:
EMAIL**:
 
Per qüestions de seguretat, cal que entreu el text de la imatge en el requadre de sota. Moltes gràcies!

 

* Els camps marcats amb un * són obligatoris.

** Per poder contrastar el concert entrat, el K.O.K. et demanem el teu nom i cognoms i el correu electrònic per si ens hem de posar en contacte amb tu. Aquestes dades no apareixeran a la web, quedaran en un fitxer protegit propietat del K.O.K.

El K.O.K. es reserva el dret a eliminar qualsevol concert entrat a l'agenda al considerar que no s'ajusta a la finalitat d'aquesta.

 
(c) 2009 - 2010 K.O.K. | Última actualització: 27/08/2016 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks