KOK KOMISSIÓ ORGANITZADORA DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador22/08/2015 - Companyia Elèctrica Dharm
25/08/2015 - Gemma Humet
 


agenda K.O.K
Companyia Elèctrica Dharma + The Normandy All Stars
DATA: 22/08/2015
LLOC: Plaça Josep Espona

DADES DEL CONCERT:
>> DATA: Dissabte 22 d'agost
>> LLOC: Plaça Josep Espona
>> PREU: Gratuït

La Companyia Elèctrica Dharma va ser el primer grup que va actuar en un concert organitzat pel KOK el 19 d’agost de 1994. L’any passat no va ser possible comptar amb ells perquè la mort del líder de la banda, Josep Fortuny, va impedir el retorn als escenaris que estaven preparant, però el dissabte 22 d’agost podrem gaudir de la seva música per tancar els actes del 20è aniversari del KOK. La Dharma es troba en plena gira de celebració del seu 40è aniversari, amb un número limitat de concerts en diferents indrets escollits arreu dels Països Catalans en els que repassen els temes més destacats de la trajectòria d’un dels grups més internacionals del nostre país.

El vetllada es completarà amb el debut en solitari a Catalunya de The Normandy All Stars, el quartet liderat per Olivier Durand que ja ha vingut vàries vegades als Hostalets fent l’acompanyament d’Elliott Murphy. En aquesta ocasió viatjaran expressament des de La Havre per presentar-nos els seus propis temes i el seu darrer àlbum, Fortyfive, que està triomfant a França.

Gemma Humet
DATA: 25/08/2015
LLOC: Teatre Ateneu

Gemma Humet actuarà el dimarts 25 d'agost, acte que clausurarà la festa major dels Hostalets. El concert serà gratuït i es farà al Teatre Ateneu a les 22:30h. Gemma Humet és una de les noves veus de la nostra cançó que acaba d’editar aquest mes d’abril el seu primer treball, Si Canto Enrere; cançons intimistes que interpretarà acompanyada d’un pianista. L’artista egarenca ja porta temps als escenaris posant veu als notres millors poetes, però ara s’ha decidit a presentar els seus propis temes que alterna amb d’altres de manllevats, entre altres, al seu propi tiet, el desaparegut Joan Baptista Humet.
agenda

DATA: // | LLOC:
L'agenda del K.O.K pretén ser un punt de trobada dels amants de la música, un lloc on tothom pugui trobar i proposar el concert que li agradi. Per tan, si teniu alguna proposta per fer-nos, ompliu el formulari de sota i aquesta quedarà automàticament reflectida a l'agenda. Moltes gràcies per endavant!
INSCRIU UN ACTE A L'AGENDA:
CONCERT*:
LLOC*:
DATA (AAAA/MM/DD)*:
NOM I COGNOMS**:
EMAIL**:
 
Per qüestions de seguretat, cal que entreu el text de la imatge en el requadre de sota. Moltes gràcies!

 

* Els camps marcats amb un * són obligatoris.

** Per poder contrastar el concert entrat, el K.O.K. et demanem el teu nom i cognoms i el correu electrònic per si ens hem de posar en contacte amb tu. Aquestes dades no apareixeran a la web, quedaran en un fitxer protegit propietat del K.O.K.

El K.O.K. es reserva el dret a eliminar qualsevol concert entrat a l'agenda al considerar que no s'ajusta a la finalitat d'aquesta.

 
(c) 2009 - 2010 K.O.K. | Última actualització: 04/08/2015 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks