KOK KOMISSIÓ ORGANITZADORA DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador17/01/2015 - Bars + Club Flamingo
28/02/2015 - Walter Salas-Humara
 

agenda K.O.K
Bars + Club Flamingo
DATA: 17/01/2015
LLOC: Sala Rockòdrom

El grup català de blues i rock Bars tornarà als escenaris el proper 17 de gener en una ocasió única i especial en el marc del vintè aniversari de la Komissió Organitzadora de Koncerts (KOK) dels Hostalets de Balenyà (Osona). La formació vallesana, una de les icones del rock en català, ha acceptat amb molt entusiasme la proposta que se li va formular i ja està treballant intensament en la recuperació dels temes més emblemàtics dels set discos que va editar en gairebé 15 anys per a un concert que promet ser memorable.

La vetllada servirà per celebrar els 20 anys de la primera actuació a la Sala Rockòdrom, un espai multifuncional en un edifici premi FAD d’aquitectura obra d’Enric Miralles i Carme Pinós no pensat inicialment per aquesta activitat però que s’ha acabat convertint en una sala de concerts per la que hi ha passat públic de tot Europa. El concert de Bars, que el KOK ja va portar el gener de 2000, l'any que van cessar la seva activitat, està patrocinat per l’Ajuntament de Balenyà, serà gratuït i es completarà amb l’actuació del grup de versions Club Flamingo.

Walter Salas-Humara
DATA: 28/02/2015
LLOC: Teatre Ateneu

Pròximament més informació.
agenda

DATA: // | LLOC:
L'agenda del K.O.K pretén ser un punt de trobada dels amants de la música, un lloc on tothom pugui trobar i proposar el concert que li agradi. Per tan, si teniu alguna proposta per fer-nos, ompliu el formulari de sota i aquesta quedarà automàticament reflectida a l'agenda. Moltes gràcies per endavant!
INSCRIU UN ACTE A L'AGENDA:
CONCERT*:
LLOC*:
DATA (AAAA/MM/DD)*:
NOM I COGNOMS**:
EMAIL**:
 
Per qüestions de seguretat, cal que entreu el text de la imatge en el requadre de sota. Moltes gràcies!

 

* Els camps marcats amb un * són obligatoris.

** Per poder contrastar el concert entrat, el K.O.K. et demanem el teu nom i cognoms i el correu electrònic per si ens hem de posar en contacte amb tu. Aquestes dades no apareixeran a la web, quedaran en un fitxer protegit propietat del K.O.K.

El K.O.K. es reserva el dret a eliminar qualsevol concert entrat a l'agenda al considerar que no s'ajusta a la finalitat d'aquesta.

 
(c) 2009 - 2010 K.O.K. | Última actualització: 19/12/2014 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks