KOK KOMISSIÓ ORGANITZADORA DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador25/08/2019 - Els Catarres
 

 

agenda K.O.K
Els Catarres
DATA: 25/08/2019
LLOC: Per determinar

ELS CATARRES
Festa Major
25è.aniversari del K.O.K.
Diumenge 25 d'agost de 2019

Com sabeu, aquest any el KOK compleix el seu 25è aniversari. Com que va néixer per la festa major de 1994, tocava organitzar un concert especial per celebrar-ho, que ara ja us podem anunciar. Serà el diumenge 25 d'agost i ens fa molta il·lusió compartir-lo amb Els Catarres, gairebé tanta com a ells, per motius que ja us anirem explicant. Serà una nit molt especial per a tots plegats.

L'agenda del K.O.K pretén ser un punt de trobada dels amants de la música, un lloc on tothom pugui trobar i proposar el concert que li agradi. Per tan, si teniu alguna proposta per fer-nos, ompliu el formulari de sota i aquesta quedarà automàticament reflectida a l'agenda. Moltes gràcies per endavant!
INSCRIU UN ACTE A L'AGENDA:
CONCERT*:
LLOC*:
DATA (AAAA/MM/DD)*:
NOM I COGNOMS**:
EMAIL**:
 
Per qüestions de seguretat, cal que entreu el text de la imatge en el requadre de sota. Moltes gràcies!

 

* Els camps marcats amb un * són obligatoris.

** Per poder contrastar el concert entrat, el K.O.K. et demanem el teu nom i cognoms i el correu electrònic per si ens hem de posar en contacte amb tu. Aquestes dades no apareixeran a la web, quedaran en un fitxer protegit propietat del K.O.K.

El K.O.K. es reserva el dret a eliminar qualsevol concert entrat a l'agenda al considerar que no s'ajusta a la finalitat d'aquesta.

 
(c) 2009 - 2019 K.O.K. | Última actualització: 18/07/2019 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks